12. september 2017
Groot nieuws! Ik ben dealer geworden van de mooie trouwringen van August Gerstner. Waarom ik voor Gerstner gekozen heb is het volgende. De trouwringen van Gerstner bestaan al meer dan 150 jaar en het is een echt degelijk Duits kwaliteitsproduct. Voor de gravure kan gekozen worden voor verschillende lettertypen en verschillende symbolen. Ook is het mogelijk een vingerafdruk of handgeschreven tekst in of op de ringen te laten zetten.

10. mei 2017
Wat maakt nou de kwaliteit en de waarde van parels? En hoe zorg ik het beste voor mijn parelsieraden? Op deze vragen ga ik vandaag wat dieper in. De kwaliteit en dus ook de waarde worden bepaald door verschillende factoren.

15. april 2017
In deze blog ga ik jullie wat vertellen over de verschillende parels die er zijn. Parels zijn helemaal terug van weggeweest, waar het in mijn beleving echt een 'oma' ding was is dat nu helemaal niet meer zo! In tegendeel, het is er weer helemaal!

28. maart 2017
In mijn vorige blog heb ik jullie verteld hoe het gekomen is dat ik goudsmid ben geworden. Doordat ik enthousiast was geworden door een workshop zilveren ring maken ben ik de opleiding in Schoonhoven gaan doen.

20. maart 2017
Hoe kom je er nou bij om goudsmid te worden? Deze vraag krijg ik regelmatig, zeker omdat ik dit pas later ben gaan doen.