Workshop zilveren ring maken.

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld hoe het gekomen is dat ik goudsmid ben geworden. Doordat ik enthousiast was geworden door een workshop zilveren ring maken ben ik de opleiding in Schoonhoven gaan doen. 

 

Omdat ik het zo'n geweldig vak vind wil ik ook jullie kennis laten maken met het vak goudsmid en geef ik ook zelf workshops! Dat kan bij jou thuis of op het werk. 

 

Gezellig met vriendinnen, zussen of collega's onder begeleiding van mij werken aan je eigen zilveren ring. Dat is een ontzettend leuke en creatieve invulling voor een vriendinnendag, zussendag of een personeelsfeestje! 

 

Ook leuk om cadeau te doen aan een zus, moeder of vriendin! Creatief of handig hoef je er echt niet voor te zijn, met mijn begeleiding gaat iedereen naar huis met een super mooie ring.

 

De reacties zijn altijd heel leuk : " Dat ik dit zelf heb gemaakt, nooit verwacht dat het zo mooi zou worden " 

en van de personeelsvereniging : " Dit was een doorslaand succes " 

Ik was jaren geleden zelf ook zo enthousiast over de workshop, ik weet het nog heel goed!

 

Je kan kiezen uit drie verschillende breedtes en afwerkingen zoals hamerslag of tekst. De tekst kan ook aan de binnenkant gezet worden voor een persoonlijke boodschap. 

De workshop kan gegeven worden bij jou thuis of op het werk in bijvoorbeeld de kantine. Ik geef het al vanaf 4 personen en dat kan oplopen tot een groep van wel 25 personen.

 

De grotere groepen van 25 personen zijn mogelijk voor bijvoorbeeld een personeelsfeestje. Dan komt er een enthousiaste collega van mij mee zodat iedereen voldoende aandacht en begeleiding krijgt. 

 

Allerlei dagen en tijdstippen zijn in overleg mogelijk, 's avonds of het weekend kan natuurlijk ook! Het duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur tot alles klaar is en heb jij je eigen ring gemaakt!

 

Neem gerust contact met mij op als je vragen of een ander leuk idee hebt voor een workshop, wat zou jij willen maken?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0